Chokladkakor Amedei

Njutningstips

Här presenterar vi några trevliga smakkombinationer:

Amarone vin – Amedei nr 9, Beschle pistage & salt

Rött vin – Michel Cluizel Concepcion, Valrhona Gran Couva, Amedei nr 9,

Champagne – Venus Choklad vit med röda bär, Amedei Blond, Amedei Porcelana

Muscatvin –  Malmö Chokladfabrik halvsalt, Michel Cluizel Los Ancones

Calvados, Halvsött vitt vin – Valrhona Alpaco, Willies Cacao Indonesian

Mörk rom – Willies Cacao Indonesian, Amedei 63%

Maltwhisky – Valrhona Jivara, Michel Cluizel Concepcion, Venus chokladpraliner Sol

Cognac – Venus choklad ljus med kanel, Valrhona Alpaco

Portvin – Amedei 70%, Beschle pistage & salt, Kallari 70%

Sherry – Amedei 66%, Willies Cacao Indonesian

Espresso – Venus chokladpraliner, Malmö Chokladfabrik kardemumma,Valrhona El Pedregal

Te, Chai – Michel Cluizel Vila Gracinda

Chokladkakor Amedei

Vill du läsa mer om choklad? Kolla in vår chokladguide!

 

 

En reaktion på ”Njutningstips

  1. Pingback: Choklad… | P&B

Kommentarer inaktiverade.