En god olivolja tack!

Vi har ett stort sortiment av olivoljor i våra butiker. Ofta kommer kunder in till oss och säger att de vill köpa hem en god olivolja. “Vad är en god olivolja för dig?” är då en vanlig följdfråga.

Svaren på detta brukar variera. Kanske vill de ha en olivolja som är god att doppa bröd i eller ringla över en sallad men har inga andra preferenser riktigt av vad olivoljan ska smaka. Andra söker efter en god olivolja som påminner om semestern de varit nyligen på Kreta eller i Toscana. För att vägleda kunden mot en olivolja som för dem är en god olivolja, kan de andra smaker som personen gillar vara till hjälp. “Gillar du stark och kryddig mat eller föredrar du inte så starkt men ändå smakrikt?”

Gillar du stark mat kan gräsiga och peppriga olivoljor vara din melodi. För dig som inte tycker om stark mat kanske en fruktig och mild olivolja eller varför inte en nötig passa dig bäst? Det enklaste sättet att ta reda på vilken olivolja som du tycker om är att helt enkelt smaka och prova dig fram.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig hitta din goda olivolja!

Önskas mer inspiration redan nu hittar du P&Bs Oljeguide nedan, där du kan läsa mer om andra oljor som du kan ha i din matlagning.

P&B Oljeguide

 

 

God olivolja