P&Bs hjortronsylt

Marmelad & Sylt

Pelle & Björn började med att koka marmelad och sylt redan i slutet på 80-talet. De började då med att koka hjortronsylt enligt ett gammalt norrländskt recept. Svenska bär och svenska smaker utan onödiga tillsatser har alltid varit i fokus och idag är sortimentet betydligt större. I hyllorna trängs bland annat den ovanliga åkerbärssylten, härliga skogshallonsylten, klassiska krusbärsmarmeladen, och även den lite annorlunda plommon & kanelmarmeladen.

Fläder Citronmarmelad

Utöver vårat eget märke har vi marmelader från andra svenska tillverkare, tex Nibble Gård i Eskilstuna och Skälderhus Naturprodukter i Munka-Ljungby. Gotländsk salmbärssylt, tranbärssylt och havtornsmarmelad som är lite ovanliga hittar du självklart hos oss! Vi har även klassiska franska marmelader som fikon och kvitten, spanska och italienska tapenader och krämer.

Vår favorit just nu är svarta körsbär och lakrits från franska Andrézy tillsammans med grottlagrad gruyère & Stockut’s fläder & citronmarmelad till scones! Den bästa sommardesserten: pannkakstårta med P&Bs skogshallonsylt!