Om P&B

P & B SöderhallenBild från P&B:s butik i Söderhallarna

P&B Delikatesser och Goda Presenter

Pelle Arvidsson och Björn Pettersson började sin bana som hängivna syltkokare. De vet hur sylter ska lagas: med mycket bär och utan onödiga tillsatser, precis som det smakade förr. I butikerna hittar du den aromintensiva skogshallonsylten, den exklusiva havtornsmarmeladen och en hjortronsylt som får de äldre kunderna att sucka lyckligt. Köp med en burk intensivt aromatisk åkerbärsylt som present när du åker utomlands, något mer ljuvt och exotiskt är svårt att tänka sig.

De två butikerna i Hötorgshallen och Täby Centrum bjuder på mycket mer än sylt och marmelad. Syltnördarna har nämligen även smak för livets goda i form av choklad, oljor, dressingar och godis som gör skäl för sitt namn. Det finns ett fenomenalt utbud från några av världens bästa chokladproducenter. Franska Valrhona och Michel Cluizel, italienska Venchi m.fl. Missa inte det lilla toskanska chokladföretaget Amedei, de vinner ständigt internationella priser för sin chokladkonst och har dessutom sobert stiliga förpackningar. Den svenske patrioten hittar kryddiga pepparkakor från Bakeriet i Eskilstuna och härliga chokladpraliner från bland annat Ölands Choklad och Åre Chokladfabrik.

Vi har också lakrits i massor! Danska Lakrids by Johan Bülow, svenska Lakritsfabriken i Ramlösa och lakrits från Island bland en massa annat- söt och salt för alla smaker!

Vår egna äppelsenap är perfekt att griljera julskinkan med och citronhonungen förgyller frukostteet året runt. Säg bara till så packar personalen gärna i fina presentförpackningar till födelsedagar, jul och andra högtidsdagar.

P&Bs hjortronsylt